ORDER FORM VELVETSEHA COLLECTION

Name:
Shipping Adress
poscode
Phone No.
Email Address:
Product Code & Quantity
Payment Method

Click here to create your own form.

Wednesday, 8 January 2014

My Two Weeks Life


Assalammualaikum.
Salam tahun baru

Last 2 weeks attend kursus perkahwinan di Hasani Sungai Petani. Dua hari Sabtu dan Ahad bermula pukul 8.30 pagi sehingga 5.00 petang. Mengharapkan sepanjang perjalanan kursus tersebut mata tidak kuyu dan ceramah ceramah yang di sampaikan tidak membosankan.

tapi, apakan daya terkandas di tengah jalan.


walaubagaimanapun banyak juga ilmu yang dapat diserap dalam kursus tersebut. Baik dari segi rohani mahupun jasmani. Pergi dengan ema so tidaklah kelihatan jakun dalam ratusan orang yang menghadiri kursus tersebut.


antara ilmu yang diserap ketika kursus :-

1- normal is boring. Ha.ha apa itu? Menggunakan benda yang normal atau sering di guna pakai oleh orang lain adalah membosankan.

2- Tidak jatuh hukum haram ke atas isteri yang memberikan susu badan kepada suaminya. Tapi lebih dari 3x susuan bukankah sudah menjadi anak susuan? Ya untuk menjadi anak susuan memang 3x susuan tapi salah satu syarat yang lain adalah umur mestilah kurang dari 2 tahun. Takkan suami kita berumur 2 tahun ke bawah pula. =.='

3. Bersanding serta adat merenjis hukumnya adalah haram. Sebab ia menyerupai adat dari bangsa lain iaitu india. Terfikir juga nak ada pelamin tapi just pelamin akad nikah. Untuk bergambar bersama dengan family terdekat sahaja. Alaa.. konon konon macam photobooth la. Nak duduk untuk di kipas kipas dan di renjis renjis tak kot.

4. 3 benda di atas aja ingat yang lain dah tak ingat apa yang dipelajari. HA.HA.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Last week ari Jumaat pergi Spa muslimah iaitu Swasana Spa depan INTAN. Hajat nak potong rambut sebab rimas pula rambut dah panjang di tambah lagi asyik keguguran sahaja. Dengar orang kata kalau rambut panjang potensi untuk keguguran rambut memang tinggi. So, memutuskan untuk berambut pendek sahaja.

Owner spa Kah Zah sangat ramah orangnya sehingga rasa kite dah lama berkenalan dengan k.zah. cerita punya cerita punya cerita keluarlah kisah kite dah nak kawen bulan march ni. Memang sedang elok sebab dia pun sedang run a promosi for certain treatment. Dia pun suggest kite untuk buat hair treatment, body scrub+milk bath setiap bulan sehingga sampai majlis nanti. Nasib baik ler just dua bulan lagi until my Wedding day. Kalau dibuatnya lagi 6 bulan kopak juga la every month nak spend for the treatment. Untuk facial kite belom berani lagi nak buat sebab takut nak pakai cream diorang. Takut nanti tak serasi dengan muka jadi terbakar ke, berjerawat ke, merah merah ke. Dari tak de masalah jadi masalah- masalah juga tu nanti. Nasib baik k.zah pun bukan jenis promote dan faham customer dia.


Service k.zah ni bagus sebab dia tak segan silu sental di setiap pelosok bahagian kita. Kita pula yang naik malu. Armpit kite pun dia angkat untuk di tonyoh. Kesannya sangat baik sebab selain dapat melembutkan kulit ia juga dapat membuatkan kulit kite bersih lagi mencerahkan. Iyelah daki daki yang meleket pada kulit telah ditanggalkan dengan berjayanya. So thingking of having a facial treatment untuk mengembalikan keceriaan wajah yang dull selama ini.


-x0xo-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...